روایت تصویری آنتوان خان ارمنی از مردمان دوره قاجار در تهران در تصاویر ذیل مشاهده میشود.
البته این تصاویر مربوط به تهران است، حساب کنید اوضاع بافت اجتماعی در شهرها و روستاهای دور افتاده به چه شکل بوده است.
آبا و اجداد ایرانی ها اینها هستند نه هخامنشیان و اشکانیان و ساسانیان. چون این مردمان و این تصاویر از نظر زمانی به ما خیلی نزدیک هستند، از هر نظر، از نظر تیپولوژی، رفتار، کردار، فرهنگ، باور های دینی، ایدئولوژی و . . . با ما مو نمی زنند. در ضمن این حقایق مستند و با مدارک متقن میباشند.
من حقیقت را دوست دارم، دوست ندارم با تخیلات مزین و بزک شده زندگی کنم. واقعیت اینهاست. ببینید با کولی های هندی مو نمی زنند، از نظر لباس و تیپ و . . .. اینها می توانستند نفت را کشف، استخراج، بهره برداری، مدیریت اقتصادی کرده و به فروش برسانند؟؟!!!!!
میتوانستند کشتی بسازند و دیگران را مستعمره کنند؟؟!! میدانستند اصلا پرتغال کجای دنیا واقع شده؟ این مردم قابلیت و استعداد و توان ذهنی و فکری نظامی شدن را نداشتند بطوریکه ناصر الدین شاه مجبور شد برای ایجاد قوای نظامی از قزاق های روس کمک بگیرد تا در ایران قدرت نظامی و پلیس شهری درست کنند. اینها آباء و اجداد ایرانیان هستند. من با حقیقت کنار می آیم چون از لاف متنفرم. درویش بودند، رمال و دله دزد و جادوگر و مزخرف گو و سفسطه گو و عاشق پیشه و مفنگی و تریاکی و . . . بودند. انگلیس ها در قرن ۱۸ و ۱۹ بزرگترین سیاستمدار ها و سفیر ها و . . . داشتند که برای وطنشان هر کاری می کردند، مامور مستعمراتی میشدند، در جنگ ها شرکت می کردند بهترین افسران نظامی بودند اقتصاد می دانستند چی است و . . .
اما آبا و آجداد ما هنوز چیزی به اسم “ملی” نمیدانستند چی است. دولتمردانشان طماع و گرسنه و رشوه گیر و وطن فروش و خائن بودند. چون مغزشان هنوز به آن رشد نرسیده بود که بتوانند وطن را تشخیص بدهند. در واقع ملت یکپارچه ای وجود نداشت. یکی از عجیب ترین و نادر ترین پدیده های اجتماعی دوران تاریخ بشریت این است که اعقاب یکی دو نسل اینها خود را نژاد برتر و باهوش ترین مردمان جهان میدانند. این توهمات اجتماعی از کجا آمده؟ توسط باستان پرستان و از چهار تا سنگ یونانی تراش توسط غربیها برای باستانی نمودن این تاریخ.
من واقعیت را دوست دارم و از آن لذت می برم. چون فهم واقعیت عامل رشد و تکامل است.
ادامه تصاویر را خودتان بنگرید و خود قضاوت نمائید.
- بەشداری سەرژمێری نەکەن تاماددەی ١٤٠ جێ بەجێ نەکرێت - 11/17/2024
- ئایدیالۆژیای وۆک: توێكاریی وۆكیزم - 11/13/2024
- هەڵبژاردنه پووچەڵەکەی باشوور - 10/26/2024