کتابخانه

ایران کهن (پورپیرار) نگاهی نو به سفرنامه ناصرخسرو شهرهای ایرانی دوره قاجار
View/Download View/Download View/Download
بنا بر نظریه پورپیرار، با ظهور سلسله غیر ایرانی هخامنشیان، ده‌ها تمدن کهن شرق میانه نسل‌کشی کامل شده‌اند و رشد ملی در این سرزمین و منطقه متوقف شده‌ است.
در کتاب به نمونه های فراوانی از جعلیات مربوط به دوران هخامنشیان و اشکانیان و ساسانیان اشاره میشود ، در حقیقت این مساله که هیچ ایرانی تا صد سال پیش نامی از کورش و داریوش نشنیده باشد و نبود نام کورش در هیچ کدام از آثار ادب فارسی، نیاز به بازنگری در تاریخ نوشت ١٠٠ سال اخیر را نشان میدهد.
سفرنامه ناصرخسرو نيز براي نخستين بار در هند پيدا شد. در واقع سال‌ها پيش دو نسخه از سفرنامه ناصرخسرو پيدا مي‌شود كه براي نخستين بار يك نسخه در فرانسه چاپ مي‌شود اما پرسش اين است كه سفرنامه ناصرخسرو كجا بود و چرا كسي از آن خبر نداشت؟ چرا هيچ نسخه‌اي از آن در دسترس نيست و نسخه مادر كجاست؟
کتاب فيروز منصوري کتابي درباره سفرنامه ناصر خسرو است و در نهايت به اين نتيجه رسيده و اعلام كرده كه سفرنامه ناصر خسرو را انگليسي‌ها ساخته‌اند. سفرنامه ناصرخسرو ساختگی است و چنین سفرنامه‌ای وجود ندارد. ضمیمه١، ضمیمه ٢
بر اساس تصاویر ارائه شده منابع روسی درکتاب می توان به درستی نتیجه گرفت، تمام داستان هایی که در رابطه با گذشته های فراتر از سه قرن منطقه ذکر می شود و از شکوه و جلال آن دوران سخن به میان می آورند، قصه های محض و اسرائیلیات تمام هستند زیرا اسناد موجود قدمت شهر های ایران را کمتر از دو قرن اخیر به تصویر کشیده اند. این نقشه ها بی استثنا گواهی می دهند که ۱۷۰ سال پیش هیچ یک از شهرهای ایران بیش از پنج درصد فضای درون حصاری خود را صرف اسکان مهاجران یا ایجاد مستحدثات عمومی نکرده است و پیشینه جریان مهاجرت و تکوین نیازهای شهرنشینی در ایران، از ناصر الدین شاه آغاز می شود که نخستین زمام دار عهد به اصطلاح قاجاری است. در تعداد شهرها و جمعیت آنها غلو شده و جعلیات بسیاری درباره ایران در جهت اهداف سیاسی استعمار بریتانیا و دیگر پروژه های جهانی تدارک دیده شده است.